Ispis

OBAVIJEST ČLANSTVU

poštovani članovi udruge Prvi hrvatski redarstvenik, prema odluci središnjeg odbora udruge dvadeseta jubilarna obljetnica obilježit će se 04.08.2010. godine u Zagrebu u Policijskoj akademiji gdje smo i ponikli. vrijeme dolaska za članove je do 8,00 sati. bitno je se strogo držati zacrtanih vremena zbog protokola..

Svi članovi udruge su pozvani, molimo vas da se javite svojim podružnicama i da se evidentirate kako bismo imali čim točniju brojku prvih hrvatskih redarstvenika koji će nazočiti postrojavanju Prvog hrvatskog redarstvenika.

Bitno je da unaprijed znamo broj članova koji će doći radi postrojavanja, molim da se odazovete i da nas bude čim više kako bismo na pravi način obilježiti dvadesetu godišnjicu.

Ove godine slavimo 20. Jubilarnu godišnjicu, u samu organizaciju aktivno se uključuje matično ministarstvo, a na obilježavanju se očekuje cijeli državni vrh.

Svoj dolazak možete prijaviti u udrugu na broj telefona 01/ 3691 492 svaki radni dan počev od ponedjeljka 12.07.2010. godine u vremenu od 11,00 do 14,00 sati zaključno s 31.07.2010. godine za podružnicu zagrebačku.

Članovi drugih podružnica također mogu prijaviti svoj dolazak u udruzi, ali bitno je da kontaktiraju i predsjednike podružnica radi organizacije dolaska i ostalih pitanja.