Ispis

Poštovani članovi, Udruga je 08.04.2011. godine održala Središnji odbor, jedna od točaka je bila stav udruge u odnosu na suđenje i izricanje presude hrvatskim braniteljima generalima. Donesen je slijedeći zaključak:

Preporuča se članovima udruge iz Zagreba i koji mogu doći u Zagreb da podrže i pristupe Skupu potpore za sve Hrvatske branitelje i generale pod sloganom „Hrabra srca, uzdignute glave, molitvom za Hrvatske branitelje i generale“ koji će se održati u Zagrebu u četvrtak, 14. 04. 2011. Godine u organizaciji Udruge specijalne policijie i ostalih braniteljskih udruga.

Također temeljem zaključka Zajednice udruga proizišlih iz Domovinskog rata predlažemo našim članovima diljem Hrvatske da se okupe u molitvi u svom mjestu u župnoj crkvi s nakanom potpora molitvom za providnost haških sudaca. Na dan i u vrijeme izricanja presude 15.04.2011. g. predlažemo da se petominutnom šutnjom na mjestu zaticanja ili unaprijed planiranom pruži potpora našim generalima.

Skup potpore „Hrabra srca, uzdignute glave, molitvom za Hrvatske branitelje i generale“ održati će se prema sljedećem planu i programu:

16:30 – 17:00 sati – Okupljanje u Šarengradskoj pored Cibone