Ispis

Dana 04. kolovoza, 2011. g. u Zadru je udruga Prvi hrvatski redarstvenik obilježila 21 godišnjicu svog utemeljenja. Na svečanom ručku na kome se okupilo oko 350 članova udruge iz svih krajeva RH i BiH, članovi udruge iskazali su i humanost prema 16-godišnjoj Nikolini Gulin, kćeri člana udruge Nikice Gulina iz Šibenika,koja je oboljela od teške maligne bolesti, karcinoma mekog tkiva, te joj se uspješna medicinska pomoć može pružiti samo u inozemstvu i to u Padovi u Italiji, za što je potrebno 25.000 eura. Obitelj se do sada novčano iscrpila tijekom liječenja u RH, pa je jedini način da prikupi potrebni novac humanost dobrih ljudi.


Članovi udruge Prvi hrvatski redarstvenik pokazali su da su prvi i na polju humanosti, te su na svečanom ručku prikupili 11.825,50 KN, koje je član udruge Vinko Martinović uplatio na žiro račun Nikoline Gulin.


Nikolina Gulin i njena obitelj iskazali su neizmjernu zahvalnost članovima udruge, pogotovo što smo tim činom pokazali da ne zaboravljamo svoje članove i njihove najbliže ni u najtežim njihovim trenucima.

{morfeo 8}