Udruga Prvi hrvatski redarstvenik, podružnica šibensko-kninska povodom obilježavanja 20. godišnjice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske obnovila je plakat u ulici 4. gardijske brigade posvećen junacima hrvatskog Domovinskog rata generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču s porukom Udruga Prvi hrvatski redarstvenik, podružnica šibensko-kninska povodom obilježavanja 20. godišnjice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske obnovila je plakat u ulici 4. gardijske brigade posvećen junacima hrvatskog Domovinskog rata generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču s porukom "Generali, junaci hrvatskog Domovinskog rata - Knin je uz Vas"
 
Generali Gotovina i Markač simboli su hrvatskog otpora velikosrpskoj agresiji i stvaranja samostalne, neovisne i suverene Republike Hrvatske te im na ovaj način povodom 20. godišnjice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske iskazujemo zahvalnost hrvatskog naroda za sve što su učinili da  Republika Hrvatska postane neovisna i međunarodno priznata država.
I dalje se divimo njihovoj spremnosti da budu i ostanu junaci, koji će ako treba i dalje trpjeti za našu slobodu.
Ustrajemo u nadi da će istina i pravda pobijediti te da će se naši generali, junaci, uzdignuta čela vratiti među svoj hrvatski narod, koji im na razne načine pokazuje da ih nije zaboravio i da su i dalje u njegovim srcima, mislima i molitvama.
 
Predsjednik podružnice:
Tomislav Čolak